החומרים:
1 ק''ג כבד עוף נקי ושטוף
5 ביצים קשות קלופות
2 בצל גדול חתוך לרצועות
3 כפות מיונז
מלח פלפל שחור טחון
שמן קנולה לטיגון
חצי חבילה פטרוזילה קצוצה
חצי כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, צולים על האש את הכבד מוסיפים הכבד למחבט של הבצל מוסיפים תבלינים ומערבבים, מוספים פטרוזליה קצוצה ומטגנים להזהבת הכבדים, טוחנים את הכבדים עם הבצל והביצים קשות,מוסיפים את השמן של הטיגון,ומיונז והיין מערבבים מגישים על מצע חסה או בצלחת מנה ראשונה. למאגר המתכונים הגדול לחצו
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: